mandag den 25. oktober 2010

Kaster Home Sales er Clarion Call for oekonomisk forandring

Af Mark J. Donovan

Denne uges nyhedsindslag om kaster eksisterende og nye hjem salg burde ikke komme som en stor overraskelse. Arbejdsløsheden stadig officielt ligger på 9,5% og administrationen siger, at det kunne blive værre, før det bliver bedre. Vi ser allerede tegn på, at deres forudsigelse kommer til at bære frugt. Helt ærligt, er hvem vil købe en bolig, når de enten er arbejdsløse eller bekymret for at blive arbejdsløs? For nogle kan det synes uforståeligt, at med ikke nylige stigende overskud virksomheder ville ansætte. Men hvis du sætter dig selv i skoene af en stor eller lille virksomhed ejer du måske gøre det samme - at forberede en virksomhedsfortjeneste istid.

Med den amerikanske føderale selskabsskattesatserne på 35%, at de allerede er næsten dobbelt så højt som det internationale gennemsnit. Så prakke dem større sundhedspleje lovgivning omkostninger og enorme stigninger i skattesatser i januar 2010 og du kan ikke hjælpe, men forstår deres tøven i at ansætte. Kursgevinster og renter og udbytter skattesatser, for eksempel, der er til at hoppe fra 15% til 39,6% i januar. Det er en 165% stigning! De typer af skattestigninger på erhvervslivet og investorer generere en kæmpe sugende lyd i overskud og markedet hætter. Reduceret rentabilitet og lavere markedsrenter store bogstaver ondt virksomheder mulighed for at fastholde medarbejdere endsige ansætte dem.

Så ingen bør være overrasket over den seneste dystre hjem salgsrapporter, og helt ærligt ingen bør være overrasket over at se denne tendens fortsætter. Indtil der sker en ændring i retning på føderalt selskabs-og personlig skattepolitik, og indtil der er klarhed om sundhedspleje omkostningsvirkningen, store og små virksomheder både vil fortsætte med at være langsom i forbindelse med ansættelse, hvis de hyrer overhovedet. Blot at kalde for den føderale regering til at udskrive flere fiat penge til mere make-arbejde "state" job vil ikke droppe det. Ingen virkelig objektiv observatør virkelig mener trillioner, der allerede er brugt i de seneste par år på banker, fagforeninger, og dårligt køre stat bailout programmer har gjort noget mærkbart positiv for USA. Baseret på den faldende værdi af dollar og amerikanske børser, er det åbenlyst, at verden ikke mener, at udgifterne har virket, så hvorfor skulle vi.

At konkludere, hvis administrationen og kongressen fortsætter på deres nuværende hensynsløse udgifter, magt grab, og virksomhedernes regulering kan selvfølgelig fremover USA Homebuyers snart gøre hvad andre borgere har gjort i andre føderalt køre regering centraliserede lande, stående i kø for statsejede boliger og afventer regeringens udstedt mad og indretning uddelingskopier. Så meget for den amerikanske drøm. Hvis ændringen ikke er nært forestående, gør dig klar til at sætte en gaffel i det, som vi er færdig som vores forfædre nye os.

Ingen kommentarer:

Blog-arkiv